Твит на „Ава“:
Па нели способни градоначалници имаше вмро? Едни бараат финансиска помош од државата, други отпишување на камати. Па што мислеа они, лесно ли се води општина? Или мислевте ајде ќе дојде вмро, ќе лапаме пари и ќе ги трошиме на бизони и швалерки.