Џабе го апсите Фуркан, јас уште пред неколку месеци обелоденив дека ВМРО-ДПМНЕ фингира анкети соочена со слабата поддршка од народот.
Џабе „чаламот“ ви се гледа нервозата
Поддршка за Фуркан, поддршка за слободата на говор
Стевчо Јакимовски